Jednoduché domáce briošky

Už sme si zvykli na dostupnosť čerstvého pečiva v obchodoch. Výber je naozaj široký. Málokto si však uvedomuje, že každý druh predstavuje inú zmes rôznych chemikálií. Dokonca ani ten najobyčajnejší rožok či bageta sa nezaobíde bez kypridiel, umelých sladidiel alebo iných vylepšovadiel. Pritom upiecť chutné domáce pečivo zvládne každá gazdinka. A nepotrebuje k tomu žiadne zvláštne suroviny.

Vložil:

Dátum:

26. 2. 2013 20:48

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

-9 (0/9)

Tagy:



   
Najlepšia zrnková káva: Ako si vybrať kvalitnú kávu pre svoje chuťové poháriky
Najlepšia zrnková káva pre náročných kávičkárov
Najlepšia zrnková káva: Ako si vybrať tú správnu pre vás
Najlepšia zrnková káva pre náročných kávových milovníkov
Najlepšia zrnková káva: Ktoré zrná si vybrať?
Najlepšia zrnková káva pre náročných kávových nadšencov
BAG IN BOX: PRAKTICKÝ A CHUTNÝ ZPŮSOB, JAK SI VYCHUTNAT VÍNO
Káva v tehotenstve: Áno, alebo nie?
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve
Káva v tehotenstve a dojčení: čo by ste mali vedieť?
KÁVA V TEHOTENSTVE: BEZKOFEÍNOVÁ ALEBO S KOFEÍNOM?
Káva v tehotenstve: Mýtus alebo pravda?
Káva v tehotenstve: Aký je bezpečný príjem kofeínu?
Káva v tehotenstve: Ako si ju dopriať bezpečne?
Káva v tehotenstve: Čo by ste mali vedieť
Káva v tehotenstve: Prehľad a riziká