Keď si novo zariaďujete kuchyňu, jednou z podstatných otázok je, aký si zvoliť riad. Dôležité je, aby sa vám v ňom pokrmy pripravovali naozaj dobre. A...
|
Ešte si pamätáte, ako ste sa minulý rok tešili z bohatej úrody jabĺk vo vašej záhrade? Neviem ako vy, ale ja som ich mala naozaj neúrekom. Časť z nich...
|
Ak ste si už niekedy na obale prečítali, čo všetko obsahuje váš každodenný chlieb, možno mnohým napadlo, že by snáď bolo lepšie upiecť si pre seba a s...
|
Grilované hydinové mäso je skvelá delikatesa. Môžete ho pripraviť vcelku alebo po väčších či menších kúskoch. Dôležité je, aby kúsky boli približne ro...
|
Bravčové mäso na grile? Prečo nie! Je to veľká lahôdka. Len si treba správne vybrať. Či už východziu surovinu, ale hlavne spôsob prípravy. Bravčové mä...
|
Hovädzie mäso je jednou z najkvalitnejších surovín na grilovanie. A to nielen čo sa týka chuti, ale aj obsahu živín. Má vysoký podiel bielkovín, zdrav...
|
Spôsob prípravy jedla nad otvoreným ohňom je starý ako ľudstvo samo. Vďaka tomu, že ide o veľmi jednoduchú a hlavne rýchlu úpravu, prežila celé storoč...
|
Gazdinky poznajú rum najmä ako výbornú prísadu do pečiva, no naozajstní znalci nad tým len krútia rukou. Či patríte k jedným alebo druhým, na chu...
|