grilovanie

Grilovanie rýb

Mäso rýb je pre náš organizmus veľmi dôležité. Malo by sa teda konzumovať čo najčastejšie. Odborníci doporučujú dva až tri krát do týždňa. Najmä tučné...

Vložil:

Dátum:

25. 6. 2013 18:42

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

72 (82/10)

Tagy:

Grilovanie hydiny

Grilované hydinové mäso je skvelá delikatesa. Môžete ho pripraviť vcelku alebo po väčších či menších kúskoch. Dôležité je, aby kúsky boli približne ro...

Vložil:

Dátum:

14. 6. 2013 22:15

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

68 (90/22)

Tagy:

Grilovanie bravčového mäsa

Bravčové mäso na grile? Prečo nie! Je to veľká lahôdka. Len si treba správne vybrať. Či už východziu surovinu, ale hlavne spôsob prípravy. Bravčové mä...

Vložil:

Dátum:

11. 6. 2013 20:27

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

20 (39/19)

Tagy:

Grilovanie hovädzieho mäsa

Hovädzie mäso je jednou z najkvalitnejších surovín na grilovanie. A to nielen čo sa týka chuti, ale aj obsahu živín. Má vysoký podiel bielkovín, zdrav...

Vložil:

Dátum:

10. 6. 2013 22:53

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

12 (28/16)

Tagy:

Grilovanie na záhrade

Či už máte záhradku pri dome alebo v záhradkárskej osade, posedieť na čerstvom vzduchu môžete aj tam aj tam. Dôležité je ale brať ohľad aj na susedov....

Vložil:

Dátum:

30. 5. 2013 20:22

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

23 (34/11)

Tagy:

Grilovanie ako životný štýl

Spôsob prípravy jedla nad otvoreným ohňom je starý ako ľudstvo samo. Vďaka tomu, že ide o veľmi jednoduchú a hlavne rýchlu úpravu, prežila celé storoč...

Vložil:

Dátum:

29. 5. 2013 20:31

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

23 (31/8)

Tagy:

Grilovanie špekáčikov

Podľa našej rodinnej tradície patrí prvý májový deň spoločnej grilovačke v záhrade. Vždy sa tešíme na voňajúce mäsko a klobásky. Tento rok sme však vy...

Vložil:

Dátum:

1. 5. 2013 10:01

Kategória:

Ohodnoť:

Pridaj hlas
Odober hlas

Rating:

24 (41/17)

Tagy: