Mäso rýb je pre náš organizmus veľmi dôležité. Malo by sa teda konzumovať čo najčastejšie. Odborníci doporučujú dva až tri krát do týždňa. Najmä tučné...
|
Grilované hydinové mäso je skvelá delikatesa. Môžete ho pripraviť vcelku alebo po väčších či menších kúskoch. Dôležité je, aby kúsky boli približne ro...
|
Bravčové mäso na grile? Prečo nie! Je to veľká lahôdka. Len si treba správne vybrať. Či už východziu surovinu, ale hlavne spôsob prípravy. Bravčové mä...
|
Hovädzie mäso je jednou z najkvalitnejších surovín na grilovanie. A to nielen čo sa týka chuti, ale aj obsahu živín. Má vysoký podiel bielkovín, zdrav...
|
Či už máte záhradku pri dome alebo v záhradkárskej osade, posedieť na čerstvom vzduchu môžete aj tam aj tam. Dôležité je ale brať ohľad aj na susedov....
|
Spôsob prípravy jedla nad otvoreným ohňom je starý ako ľudstvo samo. Vďaka tomu, že ide o veľmi jednoduchú a hlavne rýchlu úpravu, prežila celé storoč...
|
Podľa našej rodinnej tradície patrí prvý májový deň spoločnej grilovačke v záhrade. Vždy sa tešíme na voňajúce mäsko a klobásky. Tento rok sme však vy...
|